Ashley Greene omissa bikinikuvissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin kohuotsikoissa alastonkuviensa takia komeillut Twilight-tähti Ashley Greene nousi nakuskandaalin myötä kertaheitolla takarivistä julkisuuden valokeilaan, kuten Paris Hilton aikanaan. Nyt hän on lähes päivittäistä sivujen täytettä viihdelehdissä.

Alice Cullenin roolia teinielokuvassa näyttelevä muodokas suosikkitähti Ashley Greene poseeraa nyt ystävänsä ottamissa näyttävissä bikinikuvissa, jotka hän on itse julkaissut. Katso kuvat tästä. Äskettäin kaunotar poseerasi myös Saturday Night -lehden lokakuun numeron kuvissa.

22-vuotias Ashley Greene on ollut viime aikoina kovassa nousussa Hollywoodin julkkismarkkinoilla. Loppukesästä hän kuvasi jo kolmatta Twilight-elokuvaansa. Ashley Greene tullaan lähiaikoina näkemään myös useissa muissakin elokuvissa, joista mainittakoon esimerkiksi Summer’s Blood, Skateland ja Warrior.