Simpsonit-fanit kuolaavat Margen paljaita rintoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositun Simpsonit-animaatiosarjan yksi päähahmoista, Marge Simpson, poseerasi äskettäin lähes alastomana maineikkaassa Playboy-miestenlehdessä. Kuvat aiheuttivat kovasti kohua, ja nyt sarjan suomalainen fanisivusto on tehnyt asian tiimoilta gallupin.

Simpsonit.org -sivuston kyselyn mukaan lähes puolet sarjan faneista kuolaa Marge Simpsonin paljaiden rintojen perään. Piirretyn perheenäidin paljasteluihin liittyvään kyselyyn vastasi lähes tuhat lukijaa, ja heistä lähes puolet ruksitti vastauksen ”Mmm… Margen paljaat rinnat…”

Lisäksi noin 20 prosenttia vastanneista piti ideaa animaatiohahmon nakuilusta hauskana. Neljännes vastaajista oli kuitenkin sitä mieltä, että moinen rietastelu ei ollut sopivaa Simpsoneille.