Aleksi Valavuori: ”Vesa-Matti Loiri on suomalaisuuden ilmentymä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pelkokerroin-ohjelmasta tuttu juontaja Aleksi Valavuori valmistautuu parhaillaan itsenäisyyspäivän viettoon Varsovassa kansainvälisen peliyhtiön pokeriturnauksessa. Päivän juhlallisuuksiin kuuluu illallinen muiden suomalaisjulkkisten seurassa.

Mukana ovat muun muassa Kim Herold, Satu Tuomisto, Amin Asikainen ja Jussi Heikelä.

– Itsenäisyys merkitsee minulle todella paljon, ja olen hyvin isänmaallinen ihminen. Toivon, että minua nuoremmatkin sukupolvet tajuavat, kuinka paljon kunnioitusta sotaveteraanit ansaitsevat, Valavuori pohti.

Aiempina vuosina Valavuori on viettänyt itsenäisyyspäivää perinteisesti seuraamalla linnanjuhlia. Jos Valavuori itse saisi päättää kenet Suomen juhlapäivänä palkittaisiin, hän ojentaisi mitalin Vesa-Matti Loirille ja Aira Samulinille.

– Loiri on ehdottomasti Suomen kovin jätkä, suomalaisuuden ilmentymä. Aira Samulin taas on loistava esimerkki siitä, miten positiivinen ja hyväkuntoinen voi olla vanhanakin.