BB-Esa A sai fanilahjoja Big Brother -juhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän vuoden Big Brother -tuotantokausi päättyi viime sunnuntaina, kun BB-Aso vei kisassa voiton. Finalistit sekä sankka joukko kauden muita asukkaita suuntasi suoran lähetyksen päättymisen jälkeen Helsingin keskustassa sijaitsevaan ravintolaan.

Ason voitonjuhlissa tunnelma oli katossa, kun finalistit pääsivät ensimmäistä kertaa kolmeen kuukauteen kosketuksiin ulkomaailman kanssa. BB-juhlissa voittaja Aso iloitsi luonnollisesti 50.000 euron palkintoshekistään, mutta osansa saivat myös muut asukkaat. Myös BB-Esa A sai nimittäin paikalle saapuneilta faneilta lahjoja. Katso kuvat tästä.

Big Brother -juhlissa tämän vuoden asukkaat tapasivat myös ohjelman aikaisemmilta kausilta tutuksi tulleita BB-julkkiksia, joita oli paikalle saapunut lukuisia. Luonnollisesti läsnä olivat myös tällä kaudella BB-talossa naimisiin menneet Henna Kalinainen ja Antti Kurhinen.