American Idol -ohjelma saa Beyoncen itkemään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Beyonce Knowles on paljastanut vuodattavansa kyyneleitä katsellessaan televisiosta American Idol -ohjelmaa ja muita vastaavia realityohjelmia, koska ne tuovat elävästi mieleen kuinka hän joutui itse aikanaan taistelemaan päästäkseen pinnalle.

– En katso kovin paljon televisiota, mutta olen katsonut noita ohjelmia ja itkenyt. Kyynelehdin ja toivon heidän voittavan ja saavan mahdollisuuden menestyä. Olen kotoisin Houstonista, jossa ei ollut juuri mahdollisuuksia tällaiseen, Beyonce kertoi The Guardian -lehden mukaan.

Beyonce liittyi ensimmäiseen yhtyeeseensä, nimeltään Girl’s Tyme, jo yhdeksänvuotiaana. Bändi sai ensimmäisen mahdollisuutensa tähteyteen päästessään esiintymään Star Search -ohjelmassa 1990-luvun alkupuolella. Yhtye ei kuitenkaan menestynyt ja hajosi. Myöhemmin Beyonce liittyi Destiny’s Child -yhtyeesee, joka sai valtavan menestyksen.