Vuoden parhaat pukeutujat listattiin – mukana todellisia yllättäjiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden lähestyessä loppuaan on People-lehti listannut perinteiseen tapaansa julkkismaailman Vuoden parhaat naispukeutujat. Kymmenen kärkeen listalla mahtui monia tuttuja nimiä. Lista tarjosi myös todellisia yllätyksiä, kun kovasti sapiskaa vaatetuksestaan saaneita tähtiä nähtiin mukana kärkikahinoissa.

Vuoden parhaimmaksi pukeutujaksi nimettiin tänä vuonna näyttelijä Kate Winslet, joka on toistuvasti osoittanut hyvää makua erilaisissa julkkisjuhlissa. Toiselle sijalle nousi yllättäen Yhdysvaltojen ensimmäinen nainen Michelle Obama, joka on saanut asuvalinnoistaan myös paljon kritiikkiä. Kolmanneksi listalla rankattiin Nicole Richie, joka on esitellyt kuluvana vuonna lähinnä odottavan äidin muotia.

Viiden parhaiten pukeutuneen Hollywood-tähden joukkoon mahtuivat myös näyttelijät Reese Witherspoon ja Cameron Diaz. Kymmenen listalla komeilivat myös runsaasti kritiikkiä mauttomista asuistaan saanut Kim Kardashian sekä teinitähti Taylor Swift, laulaja Beyonce Knowles, Slummien miljonääri -kaunotar Freida Pinto ja High School Musical -tähti Vanessa Hudgens.