Teinitähti avioon – poikuus lähtee viimein

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen teinityttöjen ykkössuosikki Jonas Brothers -yhtye on jälleen otsikoissa iloisen perheuutisen johdosta, kun yhtyeen jäsen Kevin Jonas ja hänen kihlattunsa Danielle Deleasa aikovat astella viikonloppuna alttarille.

21-vuotias Kevin kihlautui heinäkuussa 22-vuotiaan tyttöystävänsä Deleasan kanssa. Pariskunta tapasi toisensa toukokuussa 2007 lomaillessaan Bahamalla. Veljeskolmikko on kertonut säästävänsä itseään seksuaalisesti avioliittoon saakka, joten avioliiton myötä myös Kevin päässee viimein poikuudestaan. E! Onlinen mukaan häät järjestetään huomenna lauantaina Long Islandilla sijaitsevassa ranskalaistyylisessä Oheka-linnassa.

Kosiessaan tyttöystäväänsä Kevin yllätti entisen parturi-kampaajan Deleasan kodin rappusilla New Jerseyssä. Yön yli Vancouverista saakka lentänyt ja tyttöystävänsä ovelle yllättäen ilmestynyt suosikkilaulaja pudottautui polvilleen ja kosi. Kihlasormuksena kerrotaan olleen Jacob & Co. -yhtiön timanttisormus, jonka suunnitteluun Kevin itsekin osallistui. Harva uskoo veljesten väitteitä itsensä säästämisestä avioliittoon, sillä vastaavia väitteitä esitti aiemmin muiden muassa Britney Spears. Myöhemmin kävi ilmi, että hän oli ollut nuorempana varsin aktiivinen peiton alla.