Rihanna riisui yläosansa paljaaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna julkaisi taannoin uuden odotetun albuminsa nimeltään Rated R. Levyn nimi viittaa lapsilta kiellettyyn materiaaliin, ja samalla laulajatähti muutti imagoaan levyn nimen mukaisesti askeleen rohkeampaan suuntaan.

Rohkeampi tyyli näkyy esiintymisasujen lisäksi myös virallisissa promokuvissa. Nyt Rihanna yllättää levynsä mainoskuvassa riisumalla yläosansa paljaaksi. Näyttävässä kuvassa hänellä on kaulassaan paksua metallikettinkiä ja jalassaan verkkosukkahousut osittain paljastettuna revittyjen farkkujen alta. Kädessään hänellä on lisäksi levyn metallinen logotunnus. Katso kuva tästä.

Rihannan uusi tyyli näkyy myös hänen seuraavalla musiikkivideolla sekä konserteissaan. Äskettäin hänet nähtiin esiintymässä topissa, joka hädin tuskin pysyi paikallaan. Kyseessä oli Carson Dalyn uudenvuodenaaton erikoisohjelman kuvaukset New Yorkissa. Rihanna oli mukana ohjelmassa artistivieraana.