Jim Carrey ja Ewan McGregor yllättivät kuumalla suudelmalla

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Hollywood-tähdet Jim Carrey ja Ewan McGregor olivat eilen Pariisissa markkinoimassa uutta elokuvaansa I Love You Phillip Morris. Miesten välillä nähtiin myös yllättävä hetki, kun näyttelijät intoutuivat suutelemaan toisiaan.

Carreyn ja McGregorin suudelma oli esimakua miesten tulevasta elokuvasta, sillä kaksikon tähdittämä leffa kertoo miesten välisestä rakkaudesta. Tositarinaan perustuvassa elokuvassa Carrey ja McGregor näyttelevät vankilassa tuomioitaan suorittavia sellitovereita, jotka yllättäen rakastuvat toisiinsa. Katso kuva tästä.

Carrey ja McGregor saivat Ranskan vierailullaan myös tunnustuksen, sillä Ranskan kulttuuriministeri antoi heille ritarin arvonimet. Suomen elokuvateattereihin I Love You Phillip Morris saapuu helmikuun 26. päivä.