Sillä silmällä: ”Homot parhaaseen katseluaikaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viisi vuotta sitten suurta suosiota kotimaisissa televisioruuduissa saavuttanut Sillä silmällä -realityohjelma tekee paluun vuosien tauon jälkeen. Amerikkalaiseen Fab Five -ohjelmaan perustunut stailausohjelma alkaa uusintoina 21. helmikuuta ja siirtyy samalla Liv-kanavalle.

– Vuonna 2005 Nelonen toi ruutuun homot keskelle parasta katseluaikaa. Sillä silmällä -ohjelmalla oli Suomessa merkittävä rooli osana kansainvälisesti tunnettua pink-tv-ilmiötä, ohjelman tiedotteessa kerrotaan.

Sillä silmällä -ohjelman ensimmäinen jakso esitettiin keväällä 2005. Nykyisin Suomen ohjelman viisikko toimii kukin edelleen tyylin ja sisustuksen parissa. Mikko Vesanen nähdään Inno-ohjelman sisustusarkkitehtina ja Tommy Kilponen stailaa puutarhoja ja pihoja Eden-ohjelmassa. Gekko Paavilainen ja Mikael Hytönen ovat molemmat kampaajia ja Pekka Nikumatti työskentelee nykyisin personal trainerina.

Viisikko auttaa jokaisessa jaksossa yhtä heteromiestä löytämään oman tyylinsä ja hurmaamaan ympäristönsä. Tarkoituksena ei ole muuttaa heteromiestä joksikin muuksi, vaan kannustaa häntä löytämään omat parhaat puolensa. Ensimmäisessä jaksossa Suomen Fab Five ryntää auttamaan 41-vuotiasta Kentsua vaimon syntymäpäiväjuhlien järjestämisessä.