Kim Kardashian jälleen bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kim Kardashian on tullut suomalaisillekin tutuksi lähinnä näyttävästä takamuksestaan ja rohkeista poseerauskuvistaan. Amerikkalainen peppujulkkis on nykyisin sinkku, sillä hän erosi äskettäin poikaystävästään Reggie Bushista. Se ei ole Kimiä juuri hidastanut.

Vuodesta 2007 saakka seurustelleen julkkisparin eron syyksi veikattiin viihdelehdissä Kardashianin vauhdikasta elämäntyyliä, joka on siis jatkunut erosta huolimatta. Nyt neitokainen on ikuistettu esittelemässä muotojaan näyttävissä bikineissä rannalla Miamissa. Katso kuvat tästä. Mukanaan hänellä oli raamikas turvamies, joka hätisteli sekä kuvaajia että liian innokkaita faneja etäämmälle.

Alunperin Kim nousi viihdelehtien otsikoihin lähinnä peppunsa ansiosta, mutta sittemmin hän on saanut suosiota myös realitytähtenä. Suomenkin televisiossa Kim on nähty vierailevana tähtenä Kardashianit Miamissa -nimisessä realitysarjassa, jossa seurataan Kimin kahden siskon Khloen ja Kourtneyn elämää Miamissa.