Julkkistyrkky reality-Heidi kirjoittaa elokuvaroolia itselleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Heidi Montag on ollut viime kuukausina otsikoissa lähinnä kauneusleikkaustensa ja jättimäisten rintojensa merkeissä. Niiden lisäksi hän on kuitenkin vihjaillut haluavansa tehdä ihan oikeaa uraa elokuvamaailmassa, mutta monikaan ei ole ottanut neitokaisen puheita vakavasti.

Nyt yhden ilmeen Heidi Montag on kuitenkin paljastanut työskennelleensä ensimmäisen elokuvaprojektinsa parissa jo parin vuoden ajan. Kyseessä on yllättäen näyttelemisen lisäksi myös elokuvan käsikirjoittaminen. Heidi on nimittäin paljastanut työstävänsä parhaillaan ensimmäistä omaa lefffakäsikirjoitustaan.

– Kirjoitan parhaillaan elokuvaa. Siinä on mukana paljon toimintaa. Se on ikään kuin Medusan verkko vs. Barbie, Heidi Montag viittasi Matt Damonin suosittuihin Bourne-elokuviin Us Weekly -lehden haastattelussa.

Tulevan elokuvan pääosassa on luonnollisesti povipommi itse.

– Olen jo parin vuoden ajan harjoitellut erään Delta Force -elokuvan tyypin kanssa toimimista taistelukohtauksissa veitsien ja aseiden kanssa. Olen harjoitellut ampumista jo vuosien ajan. Minusta on hienoa tehdä toimnitarooleja, Heidi paljasti suunnitelmiaan.