Suomalaisyhtye Reckless Love suuntaa ulkomaille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuopiolaistaustaisen Reckless Love -yhtyeen kasarivaikutteinen hard rock on saanut vastakaikua ulkomailta. Yhtyeen helmikuussa julkaistu debyytti Reckless Love on jo julkaistu muiden muassa Englannissa, jonne yhtye lähtee esittäytymään ensi kertaa toukokuussa.

26. toukokuuta yhtye esiintyy Barfly-klubilla, ja varsinainen brittirundi toteutetaan syksymmällä. Kesällä Reckless Love kiertää Suomea eri festareilla ja muilla keikoilla. Heinäkuussa Japanin julkaisun jälkeen yhtye suuntaa Euroopan kiertueelle ja Japanista nousseeseen kiinnostukseen yhtyettä kohtaan pyritään vastaamaan keikoilla syksyn mittaan.

Kansainvälisestä kiinnostuksesta yhtye saa jo lähituntumaa tulevana perjantaina suunnistaessaan Tallinnaan keikalle ja promotehtäviin. Reckless Loven debyytti julkaistiin Suomessa 24. helmikuuta ja se nousi heti albumilistan sijalle 13.