Brooke Hoganilla oli lesbosuhde

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu showpainija Hulk Hogan on ollut viime aikoina kovasti esillä uuden elämäkertakirjansa merkeissä. Siinä wrestling-tähti teki lukuisia paljastuksia yksityiselämästään. Tällä kertaa viihdelehtien uutiskynnyksen on kuitenkin ylittänyt hänen tyttärensä Brooke.

21-vuotias Brooke Hogan, oikealta nimeltään Brooke Bollea, on nyt paljastanut seurustelleensa ”kaikenlaisten ihmisten” kanssa. Tällä hän tarkoitti kaikkia ihmisrotuja, värejä, kokoja ja molempia sukupuolia. Brooke kertoi asiasta Global Grind -blogissaan. Hän totesi, ettei ole kovin valikoiva ihmissuhteidensa kanssa.

– Kuinka voisit määritellä rakkauden? Näyttääkö se joltain? Onko se tietyn värinen? Pitääkö olla joku tietty uskonto? Entä voisiko se olla samaa sukupuolta? Se on asia, joka on minun intohimoni, koska olen aina ollut ulkopuolinen enkä ole koskaan mennyt virran mukana enkä ole koskaan mahtunut muiden minulle asettamiin muotteihin, Brooke kirjoitti.

– Olen elämäni aikana seurustellut monien hyvin erilaisten ihmisten kanssa. Mustien, valkoisten, espanjalaisten, juutalaisten, muslimien… ja kyllä, olen seurustellut myös naisen kanssa.

Laulajanakin siipiensä kantavuutta kokeillut julkkisneitokainen käy nykyisin ahkerasti kuntosalilla, jonka edustalla hänet on kuvattu lähes päivittäin. Brooke on siis hyvässä ruumiillisessa kunnossa vaikkapa mahdollisia tulevia laulukeikkoja silmälläpitäen.