Heavyn supertähdet jumissa Lahdessa – nakuilevat hotellissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Euroopan lentoliikenteen halvaannuttanut Islannista kantautunut tuhkapilvi on vaikeuttanut myös Suomessa vierailevien tähtien liikkumista. Yksi tällaisista ryhmistä on Saxon-yhtyeen alkuperäisjäsenet Graham Oliver ja Steve Dawson, jotka olivat Suomessa kiertueella.

Oliver ja Dawson ovat nyt jääneet Ilta-Sanomien mukaan jumiin Lahteen. Heidän oli määrä lentää Manchesteriin, mutta lentokoneet ovat pysyneet tiiviisti maassa. Heavytähdet odottelevat parhaillaan lahtelaisessa hotellissa muiden muassa Hesburgerin ruokia syöden ja hotellin uima-altaassa alasti uiden.

– Täällä on uima-allas, mutta sinne ei saa mennä ennen elokuuta. Mutta eihän se meidän kaltaisiamme hulluja englantilaisia pidättele. Meillä ei ole tosin uimahousuja mukana, joten joudumme polskimaan alasti. Saa nähdä, mitä tallentuu turvakameroille, basisti Oliver ja Dawson kertoivat Ilta-Sanomille.