Tätä et BB-Nikosta tiennyt! Katso hurja lista paljastuksista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta tuttu Niko Saarinen, eli tutummin BB-Niko, on kirjoittanut viihdelehti Staran blogissaan listan kymmenestä asiasta, joita ihmiset eivät hänestä aiemmin tienneet ja joista Niko ei ole aiemmin kehdannut kertoa.

Joidenkin mielestä osa paljastuksista saattaisi viitata jonkinlaiseen neuroosiin. Niko paljastaa listallaan mielenkiintoisia yksityiskohtia muiden muassa puhelimensa ja kenkiensä voinnin tarkistamisesta. Hän kertoo yllättyneensä itsekin oman listansa sisällöstä, mutta kertoo sen kuitenkin tuoneen helpottuneen olon. Nikon kymmenen paljastuksen lista näyttää tältä:

1. Toisinaan kun istun wc-pöntöllä pelkään, että viemäristöstä hyökkää käärme tai krokotiili joka puraisee palan “sieltä”.

2. Kun menen nukkumaan tarkistan puhelimestani useita kertoja, että olen laittanut herätyksen oikeaan aikaan soimaan (puhutaan jopa 10 tarkastuksesta).

3. Kun riisun kengät jalasta, pitää niiden koskettaa toisiaan siinä missä ovat (hyllyllä,lattialla). Toisinaan unohdan tämän,mutta palaan tarkistamaan asian.

4. Pelkään niin paljon läheisteni ja ystävieni kuolemaa että usein iltaisin tupakalla ollessani saatan purskahtaa itkemään.

5. En pysty ajattelemaan elämääni sairaana tai vanhana. Joten olen jo pienenä päättänyt että tulen varmana tekemään itsemurhan (lääkkeillä).

6. Nuorempana koitin saada itselleni kävelykepit esim. hyppimällä katoilta, kaatumalla rappusissa tahallisesti (koska ystävilläni oli jossain vaiheessa kävelykepit, en kuitenkaan koskaan onnistunut tässä).

7. Minulla on toisinaan sellainen olo että minua olisi käytetty joskus hyväkseen. Saan Flashbackkejä asiasta, mutta en osaa yhdistää tätä mihinkään. Olen harkinnut hypnoosihoitoja tai jotain sellaisia, (puhun ventovieraasta ihmisestä, en läheisistäni).

8. Minusta tuntuu että nenässäni olisi koko ajan räkää tai jotain. Olen harkinnut leikkausta, hoitoa ..koska uskon kyseessä olevan pakkoneuroosi. Tämä hankaloittaa minua useissa tilanteissa.

9.  Joskus kun olen masturboinut minua on alkanut yököttämään, koska mietin että sukulaiseni ja kuolleet ihmiset näkevät sen taivaasta käsin.

10. Hain 3. kauden Big Brotheriin, koska kolme on onnennumeroni. Meinasin olla hakematta 4. kaudelle, koska vihasin ennen lukua neljä. Nykyisin olen oppinut pitämään siitä.