Maija Vilkkumaa: ”Ei mulla mitään ikäkriisiä oo!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara tapasi Ankkarockissa festariputkensa päättävän Maija Vilkkumaan. Maija makoili hyväntuulisena lavansa backstagen aurinkotuolissa ja muisteli kesän keikkoja, joista hän mainitsi Ruisrockin yhtenä kovimmista.

– Ankkarock on mulle aina se selvä merkki kesän päättymisestä, tänne on aina kiva tulla. Tunnin setin vetänyt Maija kertoi Staralle.

Maija Vilkkumaan sanoituksissa vilahtelee usein hieman angstisia ja ikäkriisissä vellovia lyriikoita. Oli siis aiheellista tarkista onko artistilla itsellään käynnissä ikäkriisi.

– Ei mulla mitään ikäkriisiä oo. Vaikka oonkin kolmekymppinen, niin mä pidän itseäni aika nuorena. Mä oon ikuinen prinsessa! Näyttäviin irtoripsiin ja röyhelömekkoon pukeutunut näyttävä Maija huudahti.

Haastattelusta suoraan lavalle kivunnut naisrockari sai faninsa heti keikan alussa haltuunsa esittämällä tunnetuimmat hittinsä, joka villitsi yleisön raikuvaan yhteislauluun. Katso myöhemmin StaraTV:stä mitä muuta Maija Vilkkumaa kertoi kesästään.