Big Brotherin loppumisesta aiheutuu vieroitusoireita?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittuun kansainväliseen ohjelmaformaattiin perustuva Big Brother -ohjelma on viihdyttänyt suomalaisia jo useamman tuotantokauden ajan. Tänään kuluvan vuoden kausi on viimein päättymässä, kun viimeisetkin asukkaat poistuvat talosta. Joillekin Big Brotherin päättyminen tuo helpotusta, mutta ei kuitenkaan kaikille.

Viimeisen kolmen kuukauden ajan suomalaiset ovat saaneet seurata televisiossa, verkossa ja mobiilissa kuinka Espooseen rakennettuun BB-taloon suljetut ihmiset pärjäävät keskenään ja kuinka he suorittavat Isovelin heille antamia tehtäviä. Inokkaimmat ovat eläneet tätä rinnakkaiselämää yhdessä BB-asukkaiden kanssa koko tämän ajan lähes ympäri vuorokauden, mutta nyt yhteiselo päättyy kuin seinään.

Edellisen tuotantokauden jälkeen ohjelman fanit avautuivat verkkokeskusteluissa siitä miten he tulevat toimeen, kun merkittävä osa arkipäivää onkin yllättäen poissa. Monet heistä ovat seuranneet realitytalon tapahtumia vähintään tuntikausia päivässä, joten muutos voi olla merkittävä. Jotkut kirjoittajat vitsailivat saavansa jopa vieroitusoireita ohjelman päättymisestä. Mitä mieltä sinä olet?