Jennifer Lopez on uskomaton kurvikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Jennifer Lopez on pitänyt urallaan matalaa profiilia jo pidemmän aikaa, koska hän ja miehensä Marc Anthony saivat taannoin kaksoset. Viime viikkoina perhe-elämä on kuitenkin vaihtunut yhä enemmän työelämäksi, kun Jennifer kiinnitettiin taannoin American Idol -ohjelman julkkistuomariksi.

Julkisuudessa yhä enenevässä määrin viime kuukausina paistatellut latinokaunotar on ikuistettu jo useamman kerran kurvikkaana julkkisjuhlien punaisella matolla. Tällä kertaa Jennifer ihastutti kurvikkaalla olemuksellaan Kohl’s -kauppaketjun uuden myymälän avajaisia Los Angelesissa, sillä hänen asunsa oli valittu korostamaan erityisesti hänen upeita muotojaan.

Jennifer Lopez on tällä hetkellä varsin kiireinen American Idol -realityohjelman vuoksi. Tähden ystävätär Remini kertoi taannoin artistin rakastavan työtään todella paljon, mutta haluavan myös lisää lapsia. Töiden takia Lopezin lapsihaaveet on täten pakko siirtää tulevaisuuteen.

Jennifer Lopez