Kayla Collins villeissä vesileikeissä hiphop-tähden kanssa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Brittiläisen I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here! -realitysarjan uusi kausi käynnistyi taannoin Australian viidakossa. Kilpailijoille tarjottiin ensimmäisessä jaksossa kengurulihaa, mikä ahdisti muutamaa julkkista todella paljon.

Mukana sarjassa ovat tällä kaudella muiden muassa entinen rokkarivaimo Britt Ekland, näyttelijä Nigel Havers, hiphop-artisti Aggro Santos ja 20-vuotias Playboy-malli Kayla Collins. Amerikkalainen Collins valittiin kuukauden Playmateksi elokuussa 2008. Hän on kertonut olevansa viidakossa suostuvainen myös rakkauteen, ja tuoreet kuvat paljastavat hänen olevan valmis myös vesileikkeihin hiphop-artisti Aggro Santosin kanssa.

Kyseessä ei ollut kuitenkaan varsinaisesti hauskanpito vaan Collins ja Santos suorittivat kuvissa tehtävää. Vesitempaus oli yksi osa isosta haasteesta ja kaikenkaikkiaan haasteessa onnistumiseen vaadittiin kolmen osa-alueen läpäisy. Palkinnoksi voittajatiimille oli luvattu herkkuja sekä lasti kirjeitä luettavaksi omilta perheenjäseniltä.