Kim Zolciak vaaransi syntymättömän lapsensa terveyden

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Amerikkalainen realitytähti Kim Zolciak on tullut tunnetuksi erityisesti Yhdysvalloissa The Real Housewives Of Atlanta -realityohjelman tähtenä. Alkukesästä hän nousi otsikoihin paljastamalla vahingossa jalkovälinsä paparazzikuvaajille noustessaan autosta ilman alushousuja.

Zolciak on tällä hetkellä kolmannella kuulla raskaana, mutta tuoreiden kuvien perusteella nainen ei murehdi sikiönsä terveyttä. Tupakka maistuu naiselle aivan samaan tapaan kuin ennen raskauden paljastumista. Naisen kanssa vauvaa odottaa maailmaan Atlanta Falcon –joukkueen tähtipelaaja Kroy Biermann.

Tupakoinnin vaikutusta raskauteen on tutkittu vuosia ja tulokset ovat osoittaneet kiistatta tupakansavun kemiallisten yhdisteiden terveyshaitat sikiölle, mutta tämä ei hetkauta Kim Zolciakia. Ehkä hän ei tiedä muiden muassa nikotiinin olevan vaarallista lapsen hermostolle? Kyseinen myrkky hidastaa hermo- ja aivosolujen jakautumista.

Kim Zolciak on eronnut ja hänellä on kaksi lasta, Belle ja Ariana, entisen aviomiehensä kanssa. Hänet on viime aikoina yhdistetty romanttisessa mielessä moniin julkkismiehiin ja miljonääreihin. Lokakuussa 2009 realitysarjassa nähtiin kuinka tuolloin vielä tuntemattomaksi jäänyt mieshenkilö kosi häntä. Suosionsa myötä Kim on julkaissut myös singlen Tardy Fot The Party, joka nousi hetkeksi myös klubilistoille.