Näin Prinssi William kosi tulevaa prinsessaansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englannin kuninkaallisen perheen ympärillä on riittänyt viime päivinä kuhinaa, kun Prinssi William ja hänen pitkäaikainen tyttöystävänsä Kate Middleton julkistivat kihlauksensa. Pian sen jälkeen hovi vahvisti, että kuninkaallinen pari vihitään ensi keväänä Lontoon Westminster Abbeyssä.

Pariskunta oli lokakuussa viettämässä lemmenlomaa Kenian kansallispuistossa sijaitsevassa romanttisessa Rutundu Log Cabins -kohteessa. Pari vietti paikalla vain vuorokauden, mutta nuo 24 tuntia muuttivat sekä Middletonin elämän että lomakohteen tulevaisuuden. Siellä kosinta nimittäin brittilehden mukaan tapahtui.

The Sun -lehden mukaan Prinssi William oli valinnut kyseisen kohteen kosintansa paikaksi, koska se oli niin kaukana kaikesta ja siten mahdollisimman vaikea paikka paparazzeille. Varsinainen kosinta tapahtui lehden mukaan mökin kuistilla. Tuleva prinsessa Kate, vielä tässä vaiheessa Kate Middleton, vastasi kosintaan luonnollisesti myöntävästi. Rutundu Log Cabins -kohde sai samalla kuninkaallisesta kosinnasta kilpailuvaltin, joka nosti paikan kertaheitolla maailmankartalle.