Vahingossa nakuillut leffatähti saa jättiyleisön Oscar-gaalassa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijänä tunnettu James Franco on ostanut taannoin oikeudet amerikkalaisen kirjailijan Stephen Elliottin synkkään murharomaaniin The Adderall Diaries: A Memoir Of Moods, Masochism And Murder. Nyt mies on kuitenkin otsikoissa hieman toisenlaisten uutisten merkeissä.

Yahoo! News -julkaisu raportoi nimittäin, että Franco ja näyttelijäkaunotar Anne Hathaway toimivat juontajina 27. helmikuuta sadoille miljoonille katsojille televisioitavassa Oscar-gaalassa. Paikkana on tuttuun tapaan Hollywoodin Kodak-teatteri. Valinta osui Francoon ja Hathawayhin muutamasta tärkeästä syystä.

– He ovat kaksi lupaavaa ja suurta näyttelijää ja heidän kykynsä ja taitonsa ovat kunnioitettavia. Molemmilla on upea ura, joten he ansaitsevat olla juontajina. Uskon yleisön ajattelevan samoin, gaalan tuottajat Bruce Cohen ja Don Mischer kertoivat tiedotteessaan lehdistölle.