Jessica Alba kyllästyi omaan seksikkyyteensä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywood-tähti Jessica Alba nähdään pian valkokankaalla uusissa The Killer Inside Me ja Machete -elokuvissaan. Perheeseensä pitkään keskittynyt tähti on uusien elokuviensa myötä ollut kovasti otsikoissa ja lehtikuvissa.

Contact Music kertoo kaunottaren tiedostavan, että hänen suosionsa johtuu paljolti hänen seksikkyydestään. Alba kertoikin sivustolle yrittävänsä saada tämän vuoksi rooleja, jotka eivät olisi luokiteltuja seksikkäille näyttelijöille, vaan jotka vaatisivat häntä panostamaan muuhunkin osa-alueeseen kuin ulkoiseen kauneuteen. Kaunottaren esikuvana toimii koko maailman tuntema näyttelijä Angelina Jolie.

– Jumaloin Jolieta, sillä hän on seksikäs ja lahjakas. Kaiken lisäksi hänet muistetaan rooleistaan ja hyväntekeväisyydestään paremmin kuin ulkonäöstään. Minäkin aion ottaa urani vakavasti ja haluan haasteita tielleni parhaiden ohjaajien avulla. Tämä tarkoittaa sitä, että menen pois mukavuusasteelta roolivalinnoissa. Minun täytyy kasvaa pois seksikkäästä pimusta ja olla uskottava myös ilman ulkonäköäni, Jessica Alba kertoi Contact Musicille.