Reality-Kimin Mastercard hyllytettiin nolosti

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Realityjulkkis Kim Kardashian opittiin aikoinaan tuntemaan muhkeasta takamuksesta ja julkisuuteen levinneestä kotipornovideosta. Viime aikoina hän on ollut otsikoissa ryhdyttyään seurustelemaan Halle Berryn entisen miesystävän Gabriel Aubryn kanssa.

Nyt Kardashian on otsikoissa epäonnistuneen maksukorttiprojektinsa vuoksi. ABC News -julkaisu kertoo Kardashianin suunnitelleen taannoin nuorille tarkoitetun prepaid Mastercard-kortin, jota koristi Kardashianin sisarusten yhteiskuva. Kortti sai kuitenkin paljon kritiikkiä muiden muassa törkeiden käyttömaksujensa takia.

University National Bank on kertonut palauttavansa 250 nuorelle kuluttajalle muiden muassa kyseisen kortin veloittamat alkumaksut. Myös kortinkäyttäjän käteisnostokulut ja maksuperuutukset aiheuttavat laskelmien mukaan noin 100 dollarin lisäkulut vuodessa. Negatiivinen valokeila sai neitokaiset vetäytymään pois projektista ja kortti on vedetty pois pankkien korttivalikoimista. Vastaavanlaiset julkkisten suunnittelemat prepaid-maksukortit ovat edelleen kuitenkin suosittuja fanien lompakoissa.