Lindsay Lohan eroon huumeista – tästä hän ei päässyt eroon

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Viime vuosina vakavissa vaikeuksissa niin työ- kuin yksityiselämässään ollut näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan on menettänyt viimeisen kolmen vuoden aikana lähes jokaisen elokuvaroolinsa huumesekoilujensa takia. Kaunotar on tällä hetkellä oikeuden määräämässä pakkohoidossa Betty Ford -klinikalla 3. tammikuuta saakka.

Lohanin on kehuttu huolehtivan terveydestään aivan uudella tavalla, sillä lähteet ovat raportoineet hänen käyvän nykyään säännöllisesti myös kuntosalilla. Lohan kuvattiin tällä kertaa matkalla AA-kokoukseen, mutta tympiintyneen näköinen Lohan kuvattiin nyt tupakka huulilla kokouspaikan luona.

Viime viikolla Lindsay sai lähtöpassit seuraavasta elokuvastaan. Aiemmin Inferno-elokuvan tuotantotiimi kertoi, että Lohan halusi itse ulos elokuvasta, jotta hänen parantumisprosessinsa sujuisi paremmin. Nyt potkujen todellinen syy on kuitenkin vahvistettu. Lohania ei nimittäin voitu ottaa mukaan elokuvaan, koska vakuutusyhtiöt eivät enää suostuneet vakuuttamaan moniongelmaista Lohania kuvauksiin.