Nicole Kidman pelasti miehensä hengen

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Huippusuosittu australialaisnäyttelijä Nicole Kidman tunnetaan kuvankauniina ja hoikkana kaunottarena. Kidman ja hänen artistimiehensä Keith Urban saivat pari vuotta sitten tyttären, joka levytti kesällä ensimmäisen kappaleensa.

Keith Urban avautui nyt Oprah Winfreyn keskusteluohjelmassa huumeidenkäytöstään. Miehen mukaan Kidman pelasti hänet, sillä huumeet ja alkoholi olivat hänet addiktionsa ja naisen olemassaolo pakotti hänet luopumaan niistä. Useissa katkaisuhoidoissa ollut kantritähti koki avioliiton ja tyttären syntymän olleen taistelemisen arvoisia asioita.

– Kidman pelasti minut. Joinakin hetkinä pohdin hänen haluavan jättää minut, mutta olen onnellinen ettei hän tehnyt sitä. Hän on rohkea ja hän halusi pysyä rinnallani tässä seikkailussa, Urban kertoi Oprahille.

Myös Nicole Kidman itse tuli mukaan keskusteluun ja nainen paljasti katsojille, miehelleen sekä Oprahille tietävänsä avioliiton onnistumisen salat.

– Avioliitossa jokaisena päivänä täytyy tehdä parhaansa ja jaksaa yrittää olla yhä parempi. Kun asiat hankaloituvat liikaa, niistä täytyy puhua yhdessä.