Tältä supertähdet näyttäisivät todella ylipainoisina

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman tämän hetken suosituin teinitähti Justin Bieber on 16-vuotias teinipoika, joka hurmaa faninsa muiden muassa ulkonäöllään. Myös näyttelijä Jessica Alba haluaa eroon seksikkyydestään, sillä hän haluaa olla uskottava vaikeissakin rooleissa.

Olisiko ulkonäön aiheuttamiin paineisiin ratkaisuna ylipaino?

Muokatussa kuvakollaasissa nähdään nyt liikakilojen vaikutus Hollywoodin upeisiin kaunottariin ja komeisiin miehiin. Bieber on ylipainoinen teinipoika, Alba pursuaa ulos bikineistään ja Miley Cyrus on pelottava tonnikeiju. Paris Hiltonin napakoru on myös häkellyttävä yksityiskohta tämän isossa mahassa.

Toivokaamme näiden kuvien jäävän mielikuvituksen tuotteeksi, sillä muiden muassa seksipommi Carmen Elektran realistinen rantalook on upea, puhumattakaan näyttelijä Eva Mendesin upeasta vartalosta valkokankaalla.