Brooke Hogan näyttävässä rantakunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Wrestling-tähti Hulk Hogan julkaisi taannoin omaelämäkertansa, jossa hän teki useita paljastuksia yksityiselämästään. Samaan aikaan myös hänen tyttärensä on tehnyt itseään tunnetuksi pääasiassa poseeraamalla vähissä vaatteissa.

21-vuotias Brooke Hogan, oikealta nimeltään Brooke Bollea, on esitellyt tänä vuonna ahkerasti bikinikuntoaan Miami Beachin rannoilla. Laulajanakin siipiensä kantavuutta kokeillut julkkisneitokainen käy nykyisin ahkerasti kuntosalilla, jonka edustalla hänet on kuvattu lähes päivittäin.

Brooke on siis hyvässä ruumiillisessa kunnossa vaikkapa mahdollisia tulevia laulukeikkoja silmälläpitäen. Tällä kertaa rintava Brooke nähdään nauttimassa olostaan bikineissä rannalla, jossa hänet kuvattiin auringonlaskun aikaan.