Kim joutui maksamaan isälleen korkoa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Realityjulkkis Kim Kardashian on yksi niistä harvoista realitytähdistä, jotka ovat saaneet tehtyä itsestään niin sanotun oikean julkkiksen. Esimerkiksi Kimin miessuhteita ruoditaan nykyisin viikoittain viihdelehdissä ympäri maailmaa.

Kim Kardashian on nyt paljastanut The Today Show -ohjelmassa olevansa monien asioiden suhteen elämässään yksinäinen susi. Kardashianin sisarukset ovat jo aiemmin kertoneet suhtautuvansa rahankäyttöön hyvin tiukasti ja hallitsevasti. Tuore Kardashian Konfidential -paljastuskirja sisältää paljon tietoa kasvatuksesta jota tyttäret saivat vanhemmiltaan.

– Isällä oli tapana sanoa, ettei mikään elämässä tule ilmaiseksi. Me emme saisi kaikkea, mitä haluaisimme. Saimme käyttää hänen luottokorttiaan, mutta omat henkilökohtaiset kulumme maksoimme itse, sisarukset kertovat kirjassa.

– Esimerkiksi merkkivaatteita emme hankkineet, emmekä edelleenkään hanki, heidän rahoillaan. Kim lainasi isältä rahaa ja hän joutui maksamaan ne takaisin korkojen kera. Vanhemmat opettivat meille rahan tulevan vain työnteon kautta, joten sen takia jaksamme panostaa sen ansaitsemiseen täysillä.