Stella McCartney synnytti terveen tyttölapsen

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Brittiläinen muotisuunnittelija Stella McCartney tunnetaan erityisesti Sir Paul McCartneyn tyttärenä, vaikkakin naisen ura muotimaailmassa on myös vertaansa vailla. The Beatles -legendalla on syytä olla jälleen iloinen Stellan vuoksi, sillä hänestä tuli vastikään seitsemättä kertaa isoisä.

Stella McCartney on nimittäin synnyttänyt terveen tyttölapsen Portlandin sairaalassa Lontoossa. Vauva syntyi maailmaan 23. marraskuuta. Daily Mail -lehden mukaan lapsi saa nimekseen Reiley ja sisaruksia tulokkaalla on jo kolme.

39-vuotias muotimaailman tähti haluaa piakkoin takaisin töihin, sillä suuri perhe inspiroi häntä suunnittelemaan edullisia, kestäviä ja ajattomia vaatteita lapsille. Stella kertoi tajunneensa kalliiden vaatteiden olevan suuri virhe, sillä kallista on hankala ostaa monelle lapselle.

– Lastenvaatteiden tulisi olla kaikkien saatavilla. Olemme tehneet ensimmäisen kokoelman valmiiksi, ja toivomme sen löytävän paikkansa lasten vaatekaapeissa. Toimme laadun ja kestävyyden myyntiin sopivalla hinnalla, Stella kertoi lehdelle.