Winona Ryder ei suostu käyttämään rintaliivejä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Suosittu Hollywood-tähti Winona Ryder on seurustellut vuosien varrella lukuisten supertähtien kanssa, sillä hänen käsipuolessaan ovat viihtyneet muiden muassa Johnny Depp ja Matt Damon. Seuraavaksi Winona nähdään valkokankaalla The Black Swan -elokuvassa.

Winona Ryder on nyt kertonut vihaavansa rajoittavaa tunnetta, joten hän ei haluaisi käyttää edes rintaliivejä. Nainen paljasti Total Film -julkaisulle saaneensa nuorempana liiveistä selkäkipuja, joten näiden käyttö on hänelle edelleenkin vastenmielistä. Age of Innocence -elokuvassa hän joutui tosin pukeutumaan korsettiin, mutta oli siitä vain iloinen. Neidon mukaan tiukka hirvitys sai hänen mielentilansa nimittäin sopivaksi kuvauksia varten. Eläytyminen vanhanaikaiseen rooliin helpottui, kun 19 tuuman vyötärö tavoitettiin korsetin avulla.

Taannoin Winona kertoi tarvisevansa miehiä lähinnä teknologisiin tarpeisiin, kuten esimerkiksi opettamaan hänelle kuinka käyttää nykyisiä vempaimia ja esimerkiksi uutta televisiota. Internetin käyttöä Ryderille ei kuitenkaan tarvitse opettaa. Syynä on tosin se, että hänellä ei ole lainkaan tietokonetta.