Kendra Wilkinson sai seksikkäät muotonsa takaisin

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Playboy-kaunotar Kendra Wilkinson oli keväällä kovasti otsikoissa teini-ikäisenä tekemänsä nakuvideon merkeissä. Ensin hän yritti viritellä videon ympärille suuren luokan kohua, mutta pian selvisi nolo totuus, että Kendra oli itse toteuttanut videon vuotamisen mainostempauksena.

Kendra kohahdutti myös taannoin toteamalla, ettei esiintyisi enää alasti, koska oli mielestään liian lihava alastonkuviin. Nainen nähdään nyt kuitenkin uusissa bikinikuvissaan erittäin hyväkuntoisena, hoikkana ja kauniina. Tuoreiden kuvien perusteella hän ei todellakaan ole liian pyöreä. Näissä Los Angelesissa ikuistetuissa kuvissa tähti kannattelee käsivarsillaan 11 kuukauden ikäistä Hank-poikaansa.

Kendra Wilkinson tuli amerikkalaisille tutuksi The Girls Next Door -nimisestä realitysarjasta, jossa seurattiin Playboy-moguli Hugh Hefnerin kolmen tyttöystävän elämää. Nykyisin povipommi on naimisissa Hank Baskettin kanssa ja pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi. Justin Frye ja Kendra seurustelivat aikanaan viiden vuoden ajan ja kuvasivat runsaasti seksisessioitaan yhdessä sekä muiden partnereiden kanssa. Kendra myi Kendra Exposed -nimiset videot eteenpäin ja on tienannut niillä jo satojatuhansia dollareita.