Kim Kardashian 11-vuotiaana: “Halusin Jumalan pienentävän rintani”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Realityjulkkis Kim Kardashian on yksi niistä harvoista realitytähdistä, jotka ovat saaneet tehtyä itsestään niin sanotun oikean julkkiksen. Esimerkiksi Kimin miessuhteita ruoditaan nykyisin viikoittain viihdelehdissä ympäri maailmaa.

Tuore Kardashian Konfidential -paljastuskirja sisältää paljon tietoa Kardashianin sisarusten elämästä ja eräs muisto lapsuudesta vaivaa vieläkin Kim Kardashiania. Kaunotar paljastaa rintojensa aiheuttaneen hänelle paljon ongelmia nuorempana, sillä sisko Kourtney kiusasi häntä niiden koon vuoksi.

– Kourtney haukkui niitä ällöttäviksi ja hän pilkkasi rintaliivejäni. Siksi rukoilin Jumalaa avuksi, sillä halusin kasvun pysähtyvän. Myös niiden muuntuminen pienemmäksi oli haaveissani. Minulla oli tapana istua 11-vuotiaana kylpyammeessa ja painella kuumaa käsipyyhettä rintojani vasten rukoillen samalla, Kim kertoo kirjassaan.

Kirja on täynnä mielenkiintoisia paljastuksia sisarusten elämästä ja lapsuuteen liittyvistä tapahtumista ja kommelluksista, mutta kaikella tekstillä on myös tarkoituksensa. Kim Kardashian haluaa kirjan muistuttavan nuoria naisia siitä, että oman itsensä hyväksyminen on tärkeintä kaikessa, ja perheen kuuluu aina pitää yhtä.