Äiti rankaisi teinitähteä nololla tavalla: ”Se oli kamalaa”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman tämän hetken suosituin teinitähti Justin Bieber on 16-vuotias teinipoika, joka on nykyisin otsikoissa päivittäin. Paparazzien alituisen seurannan kohteena oleminen voi joskus aiheuttaa erikoisiakin tempauksia, ja aiemmin tänään kerroimmekin kuinka nuori tähti vaikutti taantuneen kuusivuotiaan tasolle ravintolavierailullaan.

Bieberin äiti Pattie Mallette kannustaa poikaansa tämän uralla, ja nainen on muiden muassa mukana myös Justinin kiertueilla. Äiti kontrolloi myös Justinin käytöstä hyvin tiukalla tavalla, sillä The Sun -lehti kertoo tämän katkaisseen vastikään poikansa matkapuhelinliittymän. Justin Bieber on kertonut syyn olleen riidassa, jonka päätteeksi äiti oli pyytänyt Justinia antamaan puhelimensa hänelle. Justin oli kieltäytynyt, joten äiti rankaisi poikaansa sulkemalla tämän liittymän. Keino oli varsin nolo miljoonien teinityttöjen idolille, mutta ilmeisesti se kuitenkin toimi.

– Se oli kamalaa! Minua huolestutti, että mitä puheluita saatoin menettää hänen tekonsa vuoksi. Esimerkiksi Usher on ystäväni, joka tukee minua monissa asioissa ja hän soittelee minulle usein antaakseen esimerkiksi neuvoja esiintymisen varalle. Saatoin menettää nyt hyvin tärkeitä tietoiskuja äitini takia, Bieber murehti The Sun -lehdelle.

Justin on myös vastikään vieraillut esiintymässä Britannian X Factor -realityohjelmassa, jossa hän esitti koosteen tunnetuimmista kappaleistaan. Kuvausten jälkeen hän järjesti tuhansille faneilleen vielä oman pikku show’n kuvauspaikan ulkopuolella. Justin ihastutti fanejaan saamalla varsinaisen hepulin ja hyppimällä yleisömeren edessä innoissaan.