Britney Spears valmis oikeustaisteluun: “Minua ei pahoinpidellä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Britney Spears suunnittelee tulevaisuuttaan suurella innokkuudella, sillä hänen kerrottiin taannoin neuvottelevan oman realitysarjan käynnistämisestä ja myös uusi levy on työn alla. Britneyn isän Jamie Spearsin vastuu ja huoltajuus tyttärestä päättynee lähiaikoina.

Artistin ja hänen poikaystävänsä Jason Trawickin suhdetta on punnittu paljon julkisuudessa, sillä kaunotar nähtiin muutama kuukausi sitten silmä mustana. Monet lehdet ovat nyt paisuttaneet pahoinpitelyskandaalia vieläkin pidemmälle äänitteen avulla, jossa Britneyn väitetään kertovan pahoinpitelystä. Us Magazine -lehden haastattelema neito kiistää pahoinpitelyn jyrkästi ja hän aikoo mennä asian vuoksi myös oikeuteen.

Myös Spearsin manageri Larry Rudolph kertoi lehdelle ihmettelevänsä feikkiäänitteen käyttöä, sillä hänen mielestään nainen nauhalla ei selvästikään ole Spears itse. Miehen mukaan kaikki tietävät asian, mutta muiden muassa nauhan julkaissut Star-lehti ei halua lopettaa solvaamista. Uusia asioita yritetään tuoda esille omituisilla keinoilla ja se tekee kyseisestä lehdestä vielä naurettavamman. Rudolph kertookin asianajajien työstävän parhaillaan lakipapereita Britneylle, sillä muiden muassa Star-lehti aiotaan haastaa oikeuteen.