”Hollywood tuottaa nyt huonoimpia elokuvia ikinä!”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Angelina Jolien miehenäkin tunnetuksi aikoinaan tullut Hollywood-tähti ja Oscar-voittaja Billy Bob Thornton on jo pitkään toiminut myös muusikkona harrastuspohjalta. Tuoreimpien tietojen mukaan musiikkiura tulee jäämäänkin harrastukseksi.

Telegraph-julkaisun haastattelema Hollywood-konkari kertoo olevansa tällä hetkellä hyvin kriittinen nykymaailman elokuvia kohtaan. Hänen mukaansa suunta on muuttunut todella huonoksi ja suurimpana syynä tähän on elokuvien moraalittomuus ja hahmojen flegmaattinen ulosanti.

– Hollywood tuottaa nyt huonoimpia elokuvia ikinä. Kaupallisten elokuvien ongelmana on hahmojen heikkous. Pahat ihmiset ovat nimettömiä ja kasvottomia, jotka sankari tietenkin tappaa. Uusin toimintaelokuvani Faster esittelee vankilamaailman kasvatin realistisella tavalla ja moraali on yksi keskeisimmistä asioista elokuvassa, Thornton totesi Telegraph-julkaisulle.

William Robert Thornton on yhdysvaltalainen näyttelijä, käsikirjoittaja, ohjaaja, tuottaja ja laulaja. Mies nousi kuuluisuuteen 90-luvulla, jolloin Sling Blade -elokuva tuotti hänelle parhaan käsikirjoittajan Oscarin. Tämän jälkeen miehen suurimpiin hitteihin lukeutuvat muiden muassa elokuvat Armageddon, Päävärit, U-käännös helvettiin, Monster’s Ball, Paha pukki ja Friday Night Lights. Hänellä on myös oma tähti Hollywoodin Walk of Famella.