Raivostunut kissa hyökkäsi popparin kimppuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu brittiläinen poptähti Leona Lewis ei ole urallaan juuri kohuotsikoissa ollut, ja tulee tuskin jatkossakaan olemaan. Taannoin faninsa pahoinpitelemäksi nimmarikeikallaan joutunut laulajatähti on kuitenkin jälleen joutunut ilkeän iskun kohteeksi.

Leona kertoi lehtihaastattelussa kissan hyökänneen aivan yllättäen. Se ei suostunut päästämään irti laulajan huudosta ja ponnisteluista huolimatta, vaan raapi kyntensä koko ajan syvemmälle suosikkilaulajan jalkoihin.

– En tiennyt mitä tehdä, joten ryhtyin heiluttamaan jalkaani villisti. Kissa pysyi kuitenkin siinä kiinni. Minä en pidä ilkeistä kissoista, Leona Lewis kertoi The Sun -lehdelle.

Taannoin Leona Lewis kertoi kokeilleensa lomallaan naku-uintia, joka ei ole yleensä kuulunut hänen tapoihinsa. Siveellinen poppari naureskeleekin, että hänen faninsa joutuvat varmasti shokkiin kuullessaan paljastuksesta. Hän itse koki naku-uinnin kuitenkin vapauttavana kokemuksena.

– Tein sen tyttöystävieni kanssa lomalla Portugalissa. Yhdellä ystävistäni oli vaikeaa poikaystävänsä kanssa, joten ajattelimme tehdä jotain hullua. Se oli hyvin vapauttavaa, Leona Lewis kertoi The Sun -lehdelle.