Hollywoodin avioerobuumi jatkuu: Nyt eroaa Scream-kaunotar

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywood-tähti Neve Campbell on viettänyt jo vuosia hiljaiseloa viihdelehtien otsikoista. Scream-elokuvista tuttu kaunotar vieraili viime vuonna Simpsonit-sarjassa ja hänet nähdään ensi vuonna ensi-iltansa saavan Scream 4 -elokuvan tähtenä Sydney Prescottin roolissa.

Campbell asteli kolme vuotta sitten avioon brittiläisen näyttelijän John Lightin kanssa. People-lehti paljastaa nyt Campbellin joutuneen mukaan Hollywoodia ravisteleviin eroskandaaleihin, sillä hänen kerrotaan hakeneen avioeroa Lightista ylitsepääsemättömien erimielisyyksien vuoksi. Eroa on kylläkin haettu jo viisi kuukautta sitten, mutta asia tuli vasta nyt julkisuuteen. Campbellin avioerohakemus on myös hyvin tiukka, sillä hän ei muiden muassa halua oikeuden myöntävän miehelle puolison taloudellista tukea.

Neve ja John tapasivat Investigating Sex -elokuvan kuvauksissa vuonna 2001, ja Neve muutti miehensä perään Lontooseen kaksi vuotta myöhemmin. Häät pidettiin kuitenkin Los Angelesissa, jossa Campbell kuvasi Medium -televisiosarjaa. Pariskunta meni kihloihin joulukuussa 2005, kun Light kosi Campbellia polvillaan ja siteerasi Shakespearea ennen kosintaansa.