Geri Halliwell yllätti: Soololevy jo ensi kesäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut Geri Halliwell teki bändiuransa jälkeen erittäin menestyksekästä soolouraa, mutta vetäytyi lopulta musiikkuralta jo vuosia sitten. Tästä huolimatta Geri on ollut edelleen aktiivisesti otsikoissa, joten julkkiskaunotar kiinnostaa edelleen.

The Sun -lehti paljastaa naisen suunnittelevan nyt paluuta musiikkimaailmaan. Tekeillä on sooloalbumi ja se on tarkoitus toteuttaa Gerin oman levy-yhtiön kautta. Lähde kertoi tämän johtuvan siitä, ettei kaunottarella ole voimassaolevia sopimuksia levy-yhtiöiden kanssa ja Gerillä on myös omia suunnitelmia, joiden varaan hän haluaa laskea.

– Geri on nykyään koko ajan studiossa ja hän aikoo julkaista uuden soololevynsä ensi kesänä. Suunnitelmissa on ainakin yksi suuri tanssihitti ja hänellä on itseasiassa jo useampi kappale kasassa. Hänellä ei ole sopimuksia levy-yhtiöiden kanssa, mutta oman yhtiön kautta tuottaminen toisi rahat hänelle. Gerillä on myös eräs tyttöbändi-idea meneillään, mutta siitä ei ole vielä sen enempää kerrottavaa, lähde kertoi The Sun –lehdelle.