Elokuvakaunotar myi itseään – peliseuraksi

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

19-vuotiaana Hollywoodiin muuttanut näyttelijä Charlize Theron on ollut keväällä romanssihuhujen kohteena, kun hänet bongattiin useaan otteeseen läheisissä tunnelmissa tuolloisen kollegansa Keanu Reevesin kanssa. Kaunotar on päässyt otsikoihin myös Oscar-palkintonsa vuoksi, jonka hän sai roolistaan Monster-elokuvassa.

Theron on nyt tehnyt jotain todella hienoa, sillä hän huutokauppasi itsensä hyväntekeväisyyttä varten. Just Jared -sivusto raportoi 35-vuotiaan kaunottaren tarjoutuneen peliseuraksi Los Angeles Lakers -koripalloseuran peliin hänestä eniten tarjoavalle. Lähde kertoi Just Jared -sivustolle voittajan maksaneen peliseurastaan 20.000 dollaria.

Kyseinen varainkeruu oli osa Theronin hyväntekeväisyystyötä. Näyttelijä kerää varoja muiden muassa Etelä-Afrikassa HIV – ja AIDS -riskiryhmässä elävien lasten hyväksi. Tähdellä on tarkoituksena taata lapsille edes hiukan turvallisuutta ja terveyshuoltoa elämäänsä. Hyväntekeväisyystapahtumassa nähtiin myös Theronin läheinen ystävä Liv Tyler, joka osallistui tapahtumaan nähdäkseen ystävänsä menestyksen markkinoilla.

Uusimmat