Elokuvakaunotar myi itseään – peliseuraksi

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

19-vuotiaana Hollywoodiin muuttanut näyttelijä Charlize Theron on ollut keväällä romanssihuhujen kohteena, kun hänet bongattiin useaan otteeseen läheisissä tunnelmissa tuolloisen kollegansa Keanu Reevesin kanssa. Kaunotar on päässyt otsikoihin myös Oscar-palkintonsa vuoksi, jonka hän sai roolistaan Monster-elokuvassa.

Theron on nyt tehnyt jotain todella hienoa, sillä hän huutokauppasi itsensä hyväntekeväisyyttä varten. Just Jared -sivusto raportoi 35-vuotiaan kaunottaren tarjoutuneen peliseuraksi Los Angeles Lakers -koripalloseuran peliin hänestä eniten tarjoavalle. Lähde kertoi Just Jared -sivustolle voittajan maksaneen peliseurastaan 20.000 dollaria.

Kyseinen varainkeruu oli osa Theronin hyväntekeväisyystyötä. Näyttelijä kerää varoja muiden muassa Etelä-Afrikassa HIV – ja AIDS -riskiryhmässä elävien lasten hyväksi. Tähdellä on tarkoituksena taata lapsille edes hiukan turvallisuutta ja terveyshuoltoa elämäänsä. Hyväntekeväisyystapahtumassa nähtiin myös Theronin läheinen ystävä Liv Tyler, joka osallistui tapahtumaan nähdäkseen ystävänsä menestyksen markkinoilla.