Uskomaton tutkimustulos: Naisen nimi vaikuttaa seksikumppanien määrään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy toinen toistaan erikoisempia seksiin ja seksitapoihin liittyviä tutkimuksia, mutta äskettäin julkaistu tutkimus lienee yksi erikoisimmista ainakin lopputuloksensa osalta. Sen mukaan naisen nimen ensimmäisellä kirjaimella olisi nimittän tekemistä kumppanien määrän kanssa.

Ranskalainen 20 Minutes -niminen lehti uutisoi nimittäin Smartdaten tekemästä tutkimuksesta, jossa selvitettiin ranskalaisnaisten seksuaalista aktiivisuutta. Samalla tätä aktiivisuutta verrattiin naisten nimiin. Tutkimuksessa selvisi yllättäen, että naisilla joiden nimi päättyy A-kirjaimeen on keskimääräistä enemmän seksikumppaneita. Kaikkien naisten keskiarvo on 4,4 kumppania elinaikana.

Eniten seksikumpaneita oli Laura-nimisillä naisilla – keskimäärin 9,7 kumppania. Toiseksi sijoittuneen Tanian luku oli 9,6 ja Lolan 9,5 kumppania. Toiseessa ääripäässä olivat muiden muassa Therese 1,1 kumppanilla ja Francoise 1,2 kumppanilla. Martine oli lähes samassa sarjassa 1,3 kumppanilla. Tutkimus ei anna suoraa vastausta yllättäviin lukuihin, mutta tuloksen epäillään liittyvän siihen, että eri kulttuureissa käytetään usein eri nimiä ja siten myös eri päätteisiä nimiä.