Leonardo DiCaprion kasvot viillellyt vankilaan – näyttelijä kasvoleikkaukseen

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Suosittu Hollywood-tähti Leonardo DiCaprio tähditti äskettän myös Suomessa hyvin menestynyttä Inception-elokuvaa. Leonardo joutui vastikään tukalaan tilanteeseen valkokankaan lisäksi myös tosielämässä, kun hän joutui tekemään lentokoneellaan hätälaskun.

Yahoo! News -julkaisu kertoo DiCaprion olevan nyt keskellä hiukan toisenlaista kohua. Miestä noin viisi vuotta sitten kasvoihin lasilla sivaltanut Aretha Wilson on nyt saanut teostaan kahden vuoden tuomion, jota hän lähti tiistaina suorittamaan osavaltion vankilaan. Tappavalla aseella tehdystä pahoinpitelystä julistettiin tuomio viime kuussa Los Angelesin päätuomioistuimen tuomari Patricia Schneggin toimesta. DiCaprio itse joutui kyseisen pahoinpitelyn vuoksi kasvoleikkaukseen, mutta pysyviä vammoja ei onneksi jäänyt.

Wilson odotteli tuomiotaan Kanadassa ja hän palasi takaisin Yhdysvaltoihin vasta tänä vuonna. 40-vuotias nainen on ollut vangittuna jo heinäkuusta lähtien. Rangaistuksen täytäntöönpano oli valitettavasti viivästynyt toistuvasti erinäisten syiden vuoksi ja naisen lakimies Freddy Sayegh on todennut Wilsonin joutuvan viettämään vankilassa vain noin kuusi kuukautta, sillä hyvitykset lyhentävät tuomion pituutta. Vapautumisen jälkeen hänet kuitenkin karkoitetaan Kanadaan.