Shia LaBeouf pokasi uuden kaunottaren

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywood-tähti Shia LaBeouf on tullut lähivuosien aikana tunnetuksi rooleistaan elokuvissa Transformers, Indiana Jones: Kristallikallon Valtakunta ja Paranoia. Hän seurusteli yli vuoden näyttelijä Carey Mulliganin kanssa, mutta pari erosi pari kuukautta sitten.

The Sun -lehti kertoo, että LaBeoufilla on uusi nainen elämässään. 24-vuotias Shia nähtiin nimittäin kahvittelemassa vielä nimettömän bruneten kanssa Little Dom’sissa Californiassa. Tämän jälkeen pariskunta siirtyi käsikkäin Shian autoon. Lähde kiinnitti myös huomiota Shian renttumaiseen ulkonäköön, sillä mies oli selvästi suihkuttelun ja parranajon tarpeessa. Katso kuva tästä.

Shia LaBeouf joutui heinäkuussa 2008 rajuun auto-onnettomuuteen, jossa hänen kätensä murskautui ja jossa hän menetti lopullisesti merkittävän osan kätensä toimintakyvystä. Shia kykenee kuitenkin jatkamaan näyttelijäuraansa. Kolmas Transformers-elokuva tulee olemaan LaBeoufin mukaan järisyttävän upea. Nuorukaisella on myös rooli ensi vuoden elokuvassa The Wettest County in the World. Kyseisessä rikosdraamassa hänen kanssaan näyttelevät muiden muassa Tom Hardy ja Jessica Chastain.