Kim Kardashiania verrataan hirviöön

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Muodoistaan ja alastonkuvistaan aikoinaan julkisuuteen noussut Kim Kardashian yrittää keinolla millä hyvänsä pysyä lehtien otsikoissa. Nyt realitytähti on keksinyt muuttaa ulkonäköään radikaalisti, sillä nainen on laittanut hiuskuontalonsa täysin uuteen uskoon.

Ulkonäöstään yleensä hyvin tarkka Kim Kardashian nähdään nyt tuuhean hiuspehkon sijaan hiukset täynnä pikkulettejä. Seurapiirijulkkiksen vähintäänkin erikoinen uusi hiustyyli poikkea huomattavasti tähden aikaisemmasta tyylistä. Daily Mail -lehdessä häntä verrataan Predator-hirviöön.

Kim Kardashian kuuluu Kardashianin julkkisperheeseen. Sisarusparvesta eniten julkisuuden valokeilassa paistatteleva Kim on nähty useassa televisiosarjassa vierailevana tähtenä. Suomenkin televisiossa pyörii parhaillaan Kardashianin perheestä kertova E! Rikkaat Kardashianit -realitysarja.