Paris Hilton kuherteli bikineissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Perheensä ja poikaystävänsä kanssa joulua Havaijilla viettänyt seurapiirijulkkis Paris Hilton aikoo juhlia myös vuoden vaihtumista samoissa maisemissa. Kaunotar ottaa uuden vuoden vastaan poikaystävänsä Cy Waitsin kanssa niin ikään Havaijin lämmössä.

Rantaelämästä lomallaan nauttinut Hilton on nyt myös ikuistettu kuhertelemassa poikaystävänsä kanssa rannalla. Bikineihin sonnustautunut Hilton ja t-paitaan sekä shortseihin pukeutunut poikaystävä Cy Waits suutelivat toisiaan avoimesti ihmisiä täynnä olleella rannalla. Toisiinsa kiinni liimautunut pariskunta ei välittänyt ympärillä pörräävistä ihmisistä.

Hilton oli taannoin myös uuden pornovideo-kohun keskellä, kun hänen väitettiin esiintyvän intiimissä tallenteessa yhdessä ex-poikaystävänsä kanssa. Hiltonin ex-poikaystävä Doug Reinhardt on kuitenkin jo ehtinyt kiistää moisen videon olemassaolon.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat