Onko sinun perheestäsi tällaisia kuvia? Noloimmat perhepotretit listattiin

Ohhoh! · Stara.fi

Internetissä on nykyisin varsin helppo perustaa kuvagalleria, jossa voi julkaista sukulaisten ja ystävien iloksi myös vaikkapa perhekuvia. Näillä kuvilla on kuitenkin taipumus, mikäli kuvagalleriaa ei ole suojattu salasanalla, olla kaikkien halukkaiden nähtävissä.

Tästä syystä noloimmatkin otokset päätyvät usein aivan muualle kuin ne oli alunperin tarkoitettu, ja verkkoon kerran päätynyttä kuvaa ei sieltä enää pois saa. Internetistä löytyykin lukuisia kuvagallerioita, joihin on koostettu muiden muassa hulvattomimpia hääkuvia tai vaikkapa juuri perhepotretteja. Yksi tuoreimmista on eilen julkaistu galleria, joka löytyy tästä.

AwkwardFamilyPhotos.com on koonnut sivuilleen sadoittain perhekuvia, jotka ovat tavalla tai toiselle jollain tavalla kyseenalaisia. Joukossa on niin erikoisia vaateparsia kuin erikoisia asentojakin.