Ilouutinen faneille: Mikael Granlund sittenkin tänään Tampereelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jääkiekon maailmanmestaruuden juhlinta jatkuu ympäri maata vielä pitkään, ja tähän mennessä MM-palkintopokaalia on esitelty kansanjuhlissa esimerkiksi Turussa. Tänään vuorossa on Tampere, jonka Keskustorille odotetaan illalla noin 30.000 katsojaa.

Muutama päivä sitten julkaistiin Tampereelle tulevien kahdentoista pelaajan nimet, mutta nuorten fanien pettymykseksi sankaripelaaja Mikael Granlund ei ollut tuolloin mukana listalla. Stara sai kuitenkin hetki sitten vahvistuksen, että myös Mikael Granlund on sittenkin saatu mukaan juhliin ja hän nousee muiden pelaajien kanssa lavalle kello 19.00 alkavassa kansanjuhlassa.

Juhlat alkavat siis kello 19.00 ja päättyvät noin kello 20.30. Esiintymässä nähdään maailmanmestareiden lisäksi muiden muassa Jonne Aaron, Lovex, Pate Mustajärvi ja Dave Lindholm. Kansanjuhlan jälkeen juhlatunnelma siirtyy Koskikeskuksen yhteydessä sijaitsevaan Hullu Poro -ravintolaan. Tampereen kaupunki pyytää huomioimaan, että useita keskustan katuja on tänään suljettuna kansanjuhlan vuoksi.