Duudsonit amerikkalaisille: ”Suomessa kaikki ovat alasti – mitä sitten?” – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset Duudsonit olivat äskettäin mukana halki Euroopan kulkeneessa Gumball 3000 -autokilpailussa, jossa yli sata ökyautoa ajettiin Lontoosta Istanbuliin. Lopulta pohjalaiset hurjapäät veivät koko kisan voiton.

Duudsonien The Dudesons -ohjelman seuraava tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa 10. kesäkuuta, ja nyt ohjelman mainosvideo on julkaistu. Siinä ryhmä toteaa, että ”Suomessa kaikki ovat alasti. Mitä siten?” Samalla videolla nähdään otteita Duudsonien alastomista seikkailuista.

Suomalaisnelikon lisäksi Gumball 3000 -kisassa olivat mukana muiden muassa näyttelijä David Hasselhoff, r&b-laulaja Eve, hurjapäätiimi Dirty Sanchez ja hiphop-yhtye Cypress Hill. Televisiosarjaansa tapahtumassa kuvanneet Duudsonit matkasivat Cadillac Escaladella, joka oli maalattu Duudson-ambulanssiksi. Matkaa kertyi yhteensä noin 5.000 kilometriä.