Näin nappulaliigassa: Äiti uhkasi hakata valmentajan tyttären

Ohhoh! · Stara.fi

Suomessa ja muualla maailmassa löytyy aina niitä vanhempia, jotka ottavat jälkikasvunsa harrastukset ja urheilumenestyksen aivan liian tosissaan. Nyt sellaisesta on saatu jälleen mainio esimerkkitapaus, kun newyorkilainen nainen on pidätetty laittomasta uhkauksesta.

44-vuotias perheenäiti suivaantui, kun hänen teini-ikäinen tyttärensä ei päässyt haluamaansa urheilujoukkueeseen. Siitä syystä nainen ryhtyi vainoamaan joukkueen valmentajaa ja meni lopulta liian pitkälle, New York Daily News uutisoi. Nainen ryhtyi nimittäin uhkailemaan sekä valmentajaa että tämän vaimoa ja teini-ikäistä tytärtä.

Raivostunut äiti lähetti valmentajan perheelle kirjeitä, joissa hän uhkasi muiden muassa pahoinpidellä valmentajan tyttären. Lisäksi hän lähetti kirjeitä koulun rehtorille ja urheiluliitolle. Kirjeissä nainen vaati valmentajalle potkuja, koska tämä käytti lapsia hyväkseen. Lopulta osapuolet saivat tarpeekseen ja tekivät asiasta rikosilmoituksen. Nyt nainen on pidätetty ja odottaa oikeudenkäynnin alkamista.